Daisypath Wedding tickers

Leave a comment »

My Mess

Something wrong with me, this happen for years, feels so guilty, but it so damn hard not to do it anymore..

1. my daily hours all went wrong, since i woke up till i asleep.
2. it seems i have no time for a thing, come on… i have 24 hours to do everything.
3. toooo much fat HERE!! ( yeah, everywhere in my body 😦 )
4. what is the last subject i learn? when was it? being a dumb and dumber everyday is not good.
5. goal?dream? whats mine? oh helloo, i used to have soo many
6. how much do i spent my money this month? aha!! this is it!! a really big issue for me.

Lets clear up those mess!! starts now!!

Leave a comment »

Our Latest Sound Track

Berlayar by Maliq & d’essentials

meskipun jauh jarak antara kita
meskipun asmara terbelah samudera
meski kadang ragu tuk selalu setia
meskipun cintaku selalu tergoda

untuk memalingkan cinta
untuk utarakan dusta
untuk menduakan kau dgn yg lain

namun hati tak benarkan
untuk dapat kulakukan
sampai nanti ku kan coba bertahan

berlayar, arungi cinta
menyelami, hatimu
takkan ada cinta terindah selain cinta denganmu
berlayar, arungi cinta
menyelami, hatimu
takkan ada kisah terindah selain kisah denganmu

kuingat senyummu
senyum yg membuatku
dulu menjerat hatiku
jauh ke lubuk jiwaku
terlalu indah untuk aku kulupakan

kau insan yg tercipta
hadir dalam hidupku
sampai waktu kan wujudkan harapan

berlayar, arungi cinta
menyelami, hatimu
takkan ada cinta terindah selain cinta denganmu
berlayar, arungi cinta
menyelami, hatimu
takkan ada kisah terindah selain kisah denganmu

mengarungi cintamu
menyelami asmara denganmu
tak ada cinta yang lain
selain cinta darimu untukku

berlayar,
menyelami,
ooh kuingin selalu cinta darimu
berlayar,
menyelami,
mengarungi cintamu

berlayar
menyelami
mengarungi cintamu
berlayar
menyelami
haaaa haaa

dan akupun terbuai
menyelami cintamu
dan akupun terlena
mengarungi jiwamu

Leave a comment »

Oriflame and Me

image1391882609.jpgBulan juni ini bulan kedua gw jdi consultant oriflame, sebelum memutuskan buat jd member gw emg uda pake produknya, uda srek di hati :p dari gambar ini yg gw pake dri gw sebelum jd member itu Swedish Scrub Mineral(yg paling besar), Peel Off Mask(buat maskeran) yg orange paling kanan, sama Exfoliating Foot Scrub(untuk scrub kaki) yg warna kuning.
Nah setelah jdi member (stelah dpet diskonan) gw jdi nambah deh peralatanny Foot moisturize (ini enak bgt, bisa bkin gw srasa g napak di lantai), Tender Care ini multifungsi,(tpi gw pke buat siku, tumit, dengkul, sama bibir), 2 lipstik vissions yg agak2 blink2
Dan mnurut gw semuany bagus
SEMUANYA 😀

Naah, klo ada yg mau tanya2 produk bisa call me on, hehehehe 😀

Leave a comment »

Facebook Habbit

Few days ago, when i’m checked my requested page (i did this bcause of email notif that “iting” request my phonenumber) i rarely open the requested page unless there are something interesting in my email inbox.

This just my habbit, my habbit to check whats going on in my fb.
First is my daily activities, check my email. Go to fb label then when i found some eye catching thing, the second action happen, i go to fb by clicking link in my email. I never directly open fb before check my email.
Third, after i finished follow my passion with my high curiousity, i open my home page. Read everythings there, and i never forget to put an unnecessary comment.
Fourth, open my own profile page just to make sure everything stays right 😀 and go straight to my love page, of course to check that he still love me, love a woman ;p
Then, just swiping around friends or searching someone that pass on my mind. FINISHED

Btw, since that notification from iting, i just found out that facebook phonebook is quite helpfull for you, to find someones number. Maybe you never know or never heard or its just me who dont know about this helpfull feature from facebook 😀
So guys, be carefull with your identity that store publicly on facebook, safety browsing always 😉

— Post From My iPhone

Leave a comment »

SPT Tahunan

Im right in front of my lunch box now, finished with 190 SPT from other KPP to verify, fiiuuhh.. Let me share sumthin then..

SPT tahunan wajib pajak orang pribadi (op) ada 3 jenis form, 1770SS, 1770S, dan 1770
Apa sih bedanya? Gw harus ngisi yg mana? Bagi kalian yg baru punya npwp, selamat ya karna punya kewajiban baru smpe kalian dipanggil yg maha kuasa 😀 [totally serious, no jokes!!] untuk menyampaikan SPT PPh psl 21 atau yg terkenalny Pajak Penghasilan.

1770SS mulai tahun pajak 2008, khusus bagi pegawai dari satu pemberi kerja saja yg memiliki penghasilan max 60jt setahun. Hanya memerlukan form 1770SS dan form 1721-A1 dari perusahaan anda sebagai bukti pemotongan pajak. Simple kan? Cuma selembar looh…

1770S berlaku bagi karyawan yg lebih dari satu pemberi kerja, atau berpenghasilan diatas 60jt setahun. Yg diperlukan itu form 1770S terdiri dari lampiran I dan II, form 1721-A1 dari perusahaan, jika anda laki2 yg berumahtangga maka harus menyertakan daftar tanggungan keluarga[max 3org]. jika hasil perhitungan memvonis anda kurang bayar pajak, jgn lupa SSP nya jg disertakan!yg lembar ke3 ajah :p. Nah, mulai ribet kan? Setaun sekali gpp lah..

1770 ini untuk selain pegawai, yg punya usaha sendiri misalny, dan atau pegawai yg punya usaha sendiri. Contoh dokter yg kerja di rs tpi jg buka praktek drmh :). Yg dikumpulin itu form 1770nya terdiri dari IV lampiran, neraca dan laporan laba rugi, rekap bulanan peredaran bruto, 1721-A1 kalo ada, daftar tanggungan kluarga, dan SSP jika memang ada pembayaran pajak secara langaung

Mulai tahun 2009 ini, untuk tempat penyerahan SPT tahunan bisa dimana aja, g harus ditempat anda terdaftar. Misalkan anda terdaftar di KPP Bojonegara di bandung sana, tapi kerjanya di cilandak, sah sah aja qo mau ngelapor ke KPP Cilandak, via pos juga diterima.. As long as berniat menyampaikan sebelum terlambat (31 maret) silahkan dipilih yg mana….

*skrinsut menyusul ya…

Leave a comment »

New Books for June

Long Live Jakarta….

Last Saturday, i went to GI all alone… Take a bus from my home and my stop was in front of Plaza Indonesia. I like this part of places from Jakarta,  narrow sidewalk, free from fence, clear road [even not 100% but its clear enough from garbage], along the path you can find many foreign walker beside you surrounding with big and luxurious mall [which i can’t afford to buy any piece ] but its nice, sooo nice until i wish every sidewalk should be like this 🙂

It took 10 minutes for me until i arrived at the bookstore which on 30% promo for everything except electronic, but it took 20 minutes to find my last book!! so crowded, books are on the floor, kids running everywhere, and the worst is the queuing,, but fortunately i just queue for 10 minutes [my fortune is always there when i need it] yippee…

and here are our books…

  • 1st book (on the left) is mine…. Era Baru Kebijakan Fiskal
  • Rp.110.000 including cd, the cd is about Indonesia’s APBN since 1966 – 2009. Written by many popular, famous, and well-known person [Ms Sri Mulyani Indrawati, Mr Boediono, Mr Darmin Nasution, Mr Mar’i Muhammad, Mr Fuad Bawazier, etc] and edited by Mr Anggito Abimanyu and Mr Andi Megantara [both are from Badan Kebijakan Fiskal, Departemen Keuangan RI] and the rights belong to depkeu also.

  • 2nd book (in the middle) is mine… Peradaban Modern Jilid 1
  • already translated into Bahasa, written by Larry Gonick, and ayang already has 3 books before, so… one of his collection too

  • 3rd book (what else??) is ours…. Drunken Molen
  • written by the famous Haji Pidi Baiq [famous for me and him :D], besides a writer, he is a singer from The PanasDalam, a father, and a husband of course :D, a must read book 🙂

    *noted : this post is for 300509

    Leave a comment »